Αναγνώστες

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΟ ΧΡΩΜΑ ΚΡΑΓΙΟΝ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΚΙΓΙΑΡΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ??

1) ΟΙ ΓΑΛΑΖΩΠΟΙ ΤΟΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΡΕΝΙΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ,ΕΝΩ ΣΕ ΩΧΡΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝΟΙ ΚΙΤΡΙΝΩΠΟΙ,ΚΑΣΤΑΝΟΙ Ή ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.

2)  ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

3) ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ 'Η ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ.ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΧΕΙΛΗ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΔΙΑΦΑΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.

4) ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΑΤ 'Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ?? ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΟΥ! ΕΝΑ ΜΑΤ,ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΜΨΟ,ΕΝΩ ΕΝΑ ΔΙΑΦΑΝΟ,ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ ΠΙΟ ΣΠΟΡΤΙΦ.

ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΧΗΜΑ ΧΕΙΛΙΩΝ

1)ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΜΟΛΥΒΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ, 'Η ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΚΟΥΡΟΤΕΡΟ.

2) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΣΑΝ ΕΝΤΟΝΗ ΓΡΑΜΜΗ,ΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ.

3) ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ.

ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΑΡΚΩΔΗ ΧΕΙΛΗ

1) ΕΝΩ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΙΚ-ΑΠ,ΣΒΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΕΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ.


2) ΣΤΑ ΣΑΡΚΩΔΗ ΧΕΙΛΗ ΤΑ ΣΚΑΣΙΜΑΤΑ ΦΑΙΝΩΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ,ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΤΡΙΒΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ.ΚΑΤΟΠΙΝ,ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΑΛΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ.

3) ΓΕΜΙΣΤΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΙΝΕΛΟ.
 
    ΒΑΨΙΜΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΧΕΙΛΗ

1) ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ ΣΑΣ.ΕΝΩΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΜΕΙΚ-ΑΠ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΜΠΑΤΟΝΕΤΑ 'Η ΠΙΝΕΛΟ.

2) ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ,ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΙ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ.

3) ΒΑΨΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΧΕΙΛΙΩΝ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ.

4) Η ΓΥΑΛΑΔΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ !! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΛΩΣΤΕ ΑΦΘΟΝΟ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ LIP GLOSS ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ.  ΤΙΡ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

ΒΑΛΤΕ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΑΣ ΛΙΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.ΟΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ !

                                                ΦΙΛΙΑ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ   
Δημοσίευση σχολίου